Promoot direct op schermen

DisplayShare is het platform waar jouw promotie direct op de lokale schermen te zien is.

Promoot op de displays!

Start direct met het vergroten van je bereik. Begin met het presenteren van je bedrijf in je eigen regio of daarbuiten. Binnen 15 minuten je campagne op de displays!!

Basic.
32
,00
p.m.
 • Kies 4 displays
 • Bereik 120.000 views
Regio.
49
,50
p.m.
Meest gekozen
 • 20 lokale displays
 • Meerdere posters wisselen
 • Bereik 600.000 views
Business.
395
,00
p.m.
 • Alle ~200 displays
 • Gratis designs

Je campagne wordt doorlopend op de displays vertoond. Niet te missen door de kijkende voorbijgangers. Per campagne en per display kun je tot zelfs 3 posters plaatsen zonder meerprijs. Voor de meeste displays is het standaardtarief 8,- euro per maand. Sommige displays kunnen een hogere waarde hebben waarmee de pakketprijs gecorrigeerd wordt.

Wij maken een design naar wens voor 15,- euro.

Dit zijn de voordelen

Waarom DisplayShare?

 • Lokaal of regionaal bereik
 • Onbewust kijken voorbijgangers
 • Reclame waar over gesproken wordt
 • Live binnen 15 minuten
 • Bekendheid door herhaling
 • Laagdrempelige tarieven
 • Maandelijks opzegbaar
Herkenning.
Onze schermen zijn uw visitekaartje. Alles wordt naar uw wensen en huisstijl ingericht.
Flexibiliteit.
Op elk moment kun je je campagne aanpassen. Wist je al dat je ook 2 of 3 presentaties in een campagne mag plaatsen?
Doelgericht.
Bereik uw potentiele klanten door in een regio te adverteren. De schermen hangen bij een wachtmoment. Hierdoor kan uw boodschap niet gemist worden.
180+ Locaties.
Keuze uit een ruim aanbod aan organisaties die hun display vrijgeven voor uw promotie. Wekelijks nieuwe locaties!
160.
Locaties
726.
Campagnes
5487000.
Weergaven
32.
Steden

DisplayShare schermen op hoogwaardige locaties

DisplayShare biedt bedrijven een krachtige manier van adverteren op schermen die bij verschillende lokale bedrijven te vinden zijn. De schermen hangen bij locaties waar dagelijks publiek komt. Denk bijvoorbeeld aan winkels, supermarkten, sportscholen, verenigingen, mondzorg, kapperszaken, horeca ondernemingen en nog veel meer!

Het belangrijkste is natuurlijk, dat de schermen gezien worden door het publiek. Daarom kiest DisplayShare er voor om de schermen op te hangen bij een wachtmoment. Dit biedt veel voordelen, zo ervaren klanten dat een wachtmoment sneller gaat. En op dit moment wordt JOUW boodschap gezien en bewust of onbewust door het publiek opgeslagen!

De locatiehouders die meedoen bieden je dit "podium" aan en door jouw presentatie op een scherm mogen de locatiehouders zelf ook weer op meer andere schermen publiceren. Daarmee help je andere ondernemers ook aan meer publiciteit.

Waarom kiezen lokale ondernemers voor DisplayShare schermen?

Met DisplayShare vergroot je jouw lokale bekendheid. Oorspronkelijk is het begonnen bij een lokaal winkelcentrum die onderling schermen wilden om het publiek zo langer in het centrum te houden. Ze zien dan op het scherm bij de visboer dat er verderop een aanbieding is voor een lekkere vlaai. Dit groeide al snel uit waarna ook de lokale rijschool, schilder en makelaar zich op de schermen bekend wilden maken.

De meest voorkomende redenen, waarom lokale bedrijven voor DisplayShare schermen kiezen:

 • Het vergroten van je bereik
 • Het vinden van nieuwe klanten
 • Om nieuws en informatie te tonen
 • Om evenementen te promoten
 • Of gewoon voor de kick om je eigen bedrijf op alle schermen binnen je plaats langs te zien komen
Je kunt DisplayShare ook heel goed mee nemen in je marketingmix en combineren als je al andere marketing kanalen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een marketingmix die bestaat uit lokale kranten, flyers en meer en voeg hier DisplayShare aan toe ter ondersteuning.

Hoe werkt het, wat kost het en de cijfertjes

DisplayShare speelt in op de kracht van herhaling. Dit wil zeggen dat jouw advertentie gemiddeld binnen 3 minuten wordt herhaald met een weergave van 6 seconden. Bij een drukbezochte sportschool, ziet het er dan als volgt uit: elke 3 minuten een weergave, gedurende 10 uur per dag, zorgt voor zo’n 15.000 weergaven per maand! En dat is nog maar de weergave op 1 scherm!

Het design op onze schermen is een HD-image van 1920x960 en voor verticale schermen 1080x1728. Het formaat is JPG met RGB-kleuren en een bestandsgrootte van maximaal 500kb.

Het starttarief voor vrijwel alle schermen komt neer op €8 per scherm per maand, maar met staffelprijzen kan dit al snel goedkoper! Kies je bijvoorbeeld 7 schermen, dan geldt de prijs van een 5 schermen bundel die elders op deze pagina staan.

Aan de slag met DisplayShare...

Zelf doen of doen wij het voor je? Het maakt ons niet uit. En vergeet niet dat je gaandeweg je campagne altijd kunt aanpassen. DisplayShare is dan ook ideaal om direct mee te starten en gaandeweg aan te passen. Je bent hierin altijd flexibel.

Registreren: je kunt je bij DisplayShare vrijblijvend registreren, een ontwerp uploaden en kiezen op welke schermen dit ontwerp moet worden weergegeven. Vervolgens zullen wij een controle uitvoeren en kan je campagne al binnen 20 minuten live staan! Kom je er met het ontwerp niet uit? Wij kunnen in de meeste gevallen het eerste ontwerp gratis voor jou verzorgen!

De eerste betaling: de eerste betaling volgt via IDEAL. Dit kan via een online order, of een betaallink bij de eerste factuur. De daaropvolgende betalingen gaan via een maandelijkse automatische incasso. Je zit verder nergens aan vast en kunt onze dienst maandelijks stopzetten!

Begin je halverwege de maand? Dan wordt hier rekening mee gehouden en zal dit met de eerstvolgende betaling worden verrekend. Zo betaal je nooit teveel, hoef je niet te wachten tot het einde van de maand en je betaalt uitsluitend voor de dagen dat je campagne live is gezet. Hetzelfde geldt wanneer je wisselt van locaties of bijvoorbeeld meer locaties inzet. Je echte verbruik wordt dan per dag berekend en verrekend met de eerstvolgende maandelijkse betaling.