Alle schermen in Didam: Voor slechts €49.50 per maand!

DisplayShare

Adverteren in Didam

Vergroot je bereik in Didam! Hoe? Begin met adverteren in Didam op alle DisplayShare schermen.

Bereik tot wel 300.000 views per maand!

Staat jouw bedrijf al op alle schermen in Didam?

Wat maak DisplayShare adverteren Didam zo hot?

DisplayShare biedt ZZP’ers en MKB’ers als eerste bedrijf van Nederland de mogelijkheid om kennis te maken met indoor advertising!

En jouw bedrijf heeft nu de kans om hier gebruik van te maken!

Betaalbaar

Indoor advertising is normaal gesproken onbetaalbaar, maar niet bij DisplayShare. Wij maken indoor advertising mogelijk voor MKB’ers en ZZP’ers.

Lokaal tintje

DisplayShare is opgericht voor ondernemers, door ondernemers! Wij weten uit de ervaring hoe belangrijk een lokaal netwerk is. Dit geldt ook voor lokale klanten!

Helemaal modern

Gaan jij en je bedrijf mee met de tijd? En durf je de uitdaging aan om eens uit de comfort-zone te stappen en zo nieuwe klanten te bereiken? Let’s do business!

Nieuwe klanten bereiken in Didam?

Wij helpen je hier graag mee en leggen je graag meer uit over adverteren in Didam met DisplayShare. Vul onderstaand formulier in, dan sturen wij je “vrijblijvend” meer informatie.

DisplayShare Didam prijzen

Start direct met het vergroten van je bereik. Begin met het presenteren van je bedrijf in je eigen regio of daarbuiten. Binnen 15 minuten je
campagne op de displays!!

Basic.

4 schermen
32
00
Maandelijks
  • Kies 4 displays
  • Bereik 120.000 views

Regio.

20 schermen
160
99
00
Maandelijks
  • 20 lokale displays
  • 1, 2 of 3 afbeeldingen
  • Bereik 600.000 views
Meest gekozen

Business.

Alle 200 schermen
395
00
Maandelijks
  • Alle 200 displays
  • Gratis designs
Je campagne wordt doorlopend op de displays vertoond. Niet te missen door de kijkende voorbijgangers. Per campagne en per display kun je tot zelfs 3 posters plaatsen zonder meerprijs. Voor de meeste displays is het standaardtarief 8,- euro per maand. Sommige displays kunnen een hogere waarde hebben waarmee de pakketprijs gecorrigeerd wordt.

Heeft jouw bedrijf een lokale boost nodig? Start vandaag nog met DisplayShare reclame in Didam!

* Jouw advertentie wordt doorlopend weergegeven op minimaal 20 schermen, wanneer de plaats nog geen 20 schermen heeft, wordt dit aantal aangevuld met schermen uit de regio.

DisplayShare wordt jouw favoriete advertentiekanaal.

Ongeacht in welke branche je zit, een groter bereik is altijd interessant en nodig! Concurrenten staan niet stil en dat zou jij ook niet moeten doen! Door te beginnen met DisplayShare indoor advertising Didam, maak je een statement en ga je helemaal mee met het ondernemen van nu!

Tot 300.000 extra views per maand.

Hoeveel extra potentiële klanten zou jij maandelijks extra willen bereiken? En wat zou dit mogen kosten? Ongeacht wat het zou mogen kosten, wij vragen een vast en laag bedrag per maand al bereik je hiermee 10.000 potentiële klanten! Geen oplopende kosten dus!
Merk het verschil

DisplayShare adverteren in Didam

Op dit moment vind je meer dan 10 schermen in Didam. Deze vind je bij verschillende lokale toplocaties en hangen altijd in het zicht van (winkelend) publiek. Zeer effectief dus! Daarbij verschijnt jouw advertentie gegarandeerd binnen elke 3 – 6 minuten!

Start vandaag nog met DisplayShare Didam!

DisplayShare Lokale Media Schermen

DisplayShare indoor advertising Didam.

isplayShare richt zich echt op het MKB en ZZP’ers, dit komt door onze eigen ervaringen met adverteren. Er zijn genoeg manieren voor bedrijven om lokale zichtbaarheid te creëren, maar deze zijn vaak erg kostbaar en zelfs niet altijd transparant.

Met meer dan 10 schermen in Didam kunnen wij de lokale markt voorzien van een nieuwe manier om bedrijven lokaal onder de aandacht te brengen en dit maakt ons de perfecte toevoeging op de marketingmix.

Wij zagen al veel adverteerders en advertenties voorbijkomen, van vacatures tot aan huizen, van rijscholen tot autogarages. Noem het maar en wij hebben het voorbij zien komen. Wat moet je als bedrijf zijnde met deze informatie? Helemaal niets! Het toont alleen wel aan hoe flexibel adverteren bij DisplayShare kan zijn!

Narrowcasting en indoor advertising. Zeggen deze termen je iets? Waarschijnlijk niet, het is dan ook vrij nieuw en wordt over het algemeen vooral ingezet door multinationals. Niet langer, want ook jouw bedrijf kan dit vanaf NU ook lokaal toepassen in Didam!

Zo werkt het: Hieronder zie je een voorbeeld van een DisplayShare scherm. Deze schermen kom je tegen bij diverse toplocaties in Didam. Locatiehouders en lokale bedrijven kunnen vervolgens advertenties toevoegen, die vervolgens natuurlijk gezien worden door (winkelend) publiek! Doordat de advertenties continue worden herhaald, is dit een enorm krachtige manier van reclame, die zeker blijft hangen!

DisplayShare schermen in Didam

Meer informatie

Zie jij het al voor je? Jouw bedrijf op alle schermen in Didam?

Laat dan even je gegevens achter, dan sturen wij je wat meer informatie.

(Vrijblijvend en zonder spam!)

Contact gegevens

DisplayShare
Lutulistate 21
6716 NP Ede
Tel 0318 711032
info@displayshare.nl

DisplayShare informatie aanvraag