Alle schermen in Ede: Edese ondernemers EXTRA korting!

DisplayShare

Adverteren in Ede

Hoe wordt jouw bedrijf bekend in heel Ede? Met DisplayShare! Is jouw bedrijf ook klaar voor zo’n 300.000 extra views per maand?!

Meer klanten bereiken met DisplayShare adverteren in Ede?

Wat bereik je met DisplayShare adverteren in Ede?

Zorg dat jouw bedrijf opvalt bij nieuwe en bestaande klanten in Ede. Toon jouw bedrijf op plekken waar potentiële klanten al komen!

Wat zouden 300.000 extra views per maand kunnen opleveren?

Voordelig

DisplayShare is ontstaan vanuit een sociaal concept, waarbij ondernemers schermen onderling delen. Daar horen laagdrempelige tarieven bij!

Lokaal bereik

Natuurlijk wil jij vooral lokaal gezien worden. En dat is precies waar DisplayShare sterk in is! Bereik lokaal, winkelend publiek tijdens wachtmomenten.

Modern

Hoe modern is jouw bedrijf? Ga met de tijd mee en zet DisplayShare in om jouw marketingcampagne nog sterker te maken! 

Adverteren in Ede en nieuwe klanten bereiken?

Wij voorzien je graag van gratis informatie over DisplayShare!

DisplayShare adverteren Ede Prijzen

Start direct met het vergroten van je bereik. Begin met het presenteren van je bedrijf in je eigen regio of daarbuiten. Binnen 15 minuten je
campagne op de displays!!

Basic.

4 schermen
32
00
Maandelijks
  • Kies 4 displays
  • Bereik 120.000 views

Regio.

20 schermen
160
99
00
Maandelijks
  • 20 lokale displays
  • 1, 2 of 3 afbeeldingen
  • Bereik 600.000 views
Meest gekozen

Business.

Alle 200 schermen
395
00
Maandelijks
  • Alle 200 displays
  • Gratis designs
Je campagne wordt doorlopend op de displays vertoond. Niet te missen door de kijkende voorbijgangers. Per campagne en per display kun je tot zelfs 3 posters plaatsen zonder meerprijs. Voor de meeste displays is het standaardtarief 8,- euro per maand. Sommige displays kunnen een hogere waarde hebben waarmee de pakketprijs gecorrigeerd wordt.

Kan jouw bedrijf extra klanten gebruiken?

Bereik klanten lokaal met DisplayShare.

Hoe maken nieuwe klanten kennis met jouw bedrijf? Welke manieren je ook gebruikt, er zijn altijd meer mogelijkheden!  Een van deze mogelijkheden is narrowcasting. Zegt dat je iets? Waarschijnlijk niet en dat kan een gemiste kans zijn!  Geen stress! DisplayShare biedt jouw bedrijf extra bereik met DisplayShare adverteren Ede!

Tot 300.000 extra vertoningen per maand.

Speel met jouw bedrijf in op de kracht van herhaling en promoot jouw bedrijf elke 3 minuten in haarscherpe beeldkwaliteit op onze digitale schermen bij diverse locaties in Ede!  Bezoekers van deze locaties zien bewust of onbewust jouw advertentie tijdens een wachtmoment bij de kapper of tijdens het sporten in de sportschool en maken op deze manier kennis met jouw bedrijf!
Bereik nieuwe en bestaande klanten met

DisplayShare reclame in Ede

Ben je al bekend met DisplayShare? Op dit moment vind je onze schermen op meer dan 25 locaties in Ede. Deze locaties bestaan uit winkels, sportscholen, bedrijven waar dagelijks veel publiek komt. 

Het mooiste van alles is dat jouw bedrijf nu elke 3 minuten op AL deze schermen kan langskomen. Hoe gaaf is dat?!

Begin vandaag nog met jouw DisplayShare advertentie in Ede.

DisplayShare Lokale Media Schermen

DisplayShare Ede.

Er zijn al meer dan 20 locaties in Ede die meedoen met DisplayShare. De dekking is dan ook erg groot en hierdoor kunnen bedrijven lokaal op een leuke manier bestaande en nieuwe klanten bereiken. DisplayShare draagt Ede een warm hart toe, doordat wij zowel gevestigd zijn in Ede en hier ook ooit begonnen zijn! 

DisplayShare werkt dan ook samen met lokale verenigingen en organisaties en dit levert lokale ondernemers dan ook direct voordelen op. Zo denken wij graag mee in oplossingen, waarmee bedrijven lokaal hun bereik kunnen vergroten! 

Wil jij met je bedrijf adverteren in Ede en direct veel potentiële (lokale) klanten bereiken? Dan is een samenwerking met DisplayShare een mooie en laagdrempelige kans om dit te realiseren!

Versterk jouw reclame in Ede: Hoe bereik jij op dit moment nieuwe klanten? Geef jouw huidige reclames een boost met de kracht van herhaling en narrowcasting.

Lokale DisplayShare schermen in Ede

Informatie aanvragen

Wil jij jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten met onze indoor displays in Ede?

Vul dan het formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op! 

(Geheel vrijblijvend natuurlijk!)

Contact gegevens

DisplayShare
Lutulistate 21
6716 NP Ede
Tel 0318 711032
info@displayshare.nl

DisplayShare informatie aanvraag