/blog/dordrecht

Dordrecht

DisplayShare deel lokaal mee met je eigen display Dordrecht

DisplayShare Dordrecht

Sinds kort is Displayshare begonnen met het plaatsen van HD presentatieschermen in Dordrecht. Dit wil met andere woorden zeggen dat vanaf nu ook ondernemers uit Dordrecht en omstreken kunnen profiteren van dit prachtige en vooral krachtige concept!

Het idee achter DisplayShare is het feit dat lokale ondernemers hun schermen delen, waar u als adverterende ondernemer flink van kunt profiteren! Het concept is simpel en omdat het zo simpel is tegelijk ook enorm krachtig.

DisplayShare speelt in op de kracht van herhaling en laat op een willekeurig groot HD-presentatiescherm uw advertentie meermaals zien en zorgt er dan ook voor dat het winkelend publiek zeker in een korte tijd een grote impressie krijgt van uw bedrijf.


3000 keer uw bedrijf onder de aandacht brengen voor €8

Bij DisplayShare kunt u uw bedrijf minimaal 3000 keer onder de aandacht brengen in Dordrecht voor maar €8 per maand op een willekeurig scherm. Uw kwalitatieve advertentie zal dan weergegeven worden op een van onze toplocaties!

Uw bedrijf presenteren in Dordrecht met behulp van Displayshare heeft een groot aantal voordelen, zo is het een prima manier om naamsbekendheid te creëren en kan het ook een sterke en effectieve aanvulling zijn op uw huidige marketingmix.

Profiteren van deze krachtige manier van reclame maken

Wilt u ook profiteren van deze krachtige manier van reclame maken? Uw bedrijf presenteren in Dordrecht kan al heel snel gerealiseerd worden. Om alles nog makkelijker te maken krijgt u toegang tot onze portal waar u eenvoudig en snel uw campagne kunt aanpassen.

Gebruik maken van onze portal is erg handig voor het snel aanpassen van aanbiedingen en u heeft 24 uur per dag toegang, waardoor u zelf de touwtjes in handen houdt!

Ook snel uw bedrijf presenteren in Dordrecht aan een groot publiek? Neem dan contact met ons op, wij helpen u dan graag verder!