/blog/gorinchem

Blog

DisplayShare deel lokaal mee met je eigen display Blog

Hallo ondernemend Gorinchem!

Voordelig adverteren in de eigen woonplaats of regio is nu dichterbij dan ooit! Het concept “DisplayShare” is namelijk nu ook bereikbaar voor ondernemend Gorinchem. Een fris en eigentijds concept waarin je als ondernemer op meer dan voordelige wijze een enorme groep mensen bereikt. En dat alles ook nog eens heel voordelig. Lokaal adverteren of regionaal adverteren, u als ondernemer kent als geen ander de toch wel hoge kosten die hiermee gepaard gaan. Verleden tijd met de komst van DisplayShare.


Hoe werkt DisplayShare dan?


Op dit moment hangen er bij een vijftal ondernemers in Gorinchem displays/flatscreens. Dit zijn allen bedrijven, winkels, restaurants of instellingen waarbij het regelmatig voorkomt dat de klant even moet wachten tot hij aan de beurt is. Mensen houden van nature niet van wachten en willen tijdens het wachten vaak iets te doen hebben of iets hebben om naar te kijken. Wanneer er dan een flatscreen hangt trekt dit direct de aandacht. En daarmee wordt uw boodschap door een grote groep mensen gezien. Bijkomend voordeel is dat uw boodschap of reclame-uiting misschien wel gespreksonderwerp wordt van de wachtende mensen. Het concept is eenvoudig, betaalbaar en gemakkelijk online te regelen. In slechts enkele stappen is uw boodschap zichtbaar op een locatie naar keuze. Meldt je aan op www.displayshare.nl, upload hier eenvoudig je boodschap of reclame-uiting en kies de onderneming waarbij jij zichtbaar wilt zijn op het flatscreen. Lokaal adverteren wordt weer leuk, want zowel boodschap als locatie zijn eenvoudig aan te passen. Flexibiliteit alom, passend in deze moderne tijden.


Hoe voordelig is regionaal adverteren met displayshare.nl?


Het is echt waar, maar voor slechts 8 euro per locatie per maand kunt u al regionaal of lokaal adverteren. Voor deze acht euro wordt uw boodschap, reclame-uiting of wat al niet meer zij minimaal 3000 keer vertoond! Ja, inderdaad, dit leest u goed! Dit houdt in dat elke keer dat iemand uw boodschap ziet u dit slecht €0,0026 kost! Uw boodschap wordt per keer maar liefst 6 seconden in beeld gebracht. Dit lijkt heel weinig, maar gemiddeld wordt uw boodschap binnen drie minuten herhaald, waardoor uw boodschap ook echt binnenkomt bij mensen. Weeg dit alles eens af tegen het regionaal adverteren in huis-aan-huis bladen of tegen het zelf laten drukken en verspreiden van folders. Inderdaad…….


En nu?


Natuurlijk bent u nu enthousiast en heeft www.displayshare.nl inmiddels uw volle aandacht. Bezoek deze site dan ook eens en kijk bij welke Gorinchemse ondernemer u lokaal wilt gaan adverteren. Maar ook u, als ondernemer in Gorinchem, kunt ervoor kiezen om een flatscreen in uw bedrijf, winkel of onderneming op te hangen. U veraangenaamt het wachten van uw klanten op deze manier. Kortom, legio mogelijkheden. Onder het kopje “contact” op de site vindt u een contactformulier waarmee u op eenvoudige wijze uw vragen kunt stellen. Wij zorgen ervoor dat lokaal of regionaal adverteren in Gorinchem weer lonend wordt!