DisplayShare logo
displayshare logo wit

Adverteren in Beuningen

Jouw bedrijf mag gezien worden! Vergroot je bereik met DisplayShare tot wel 300.000 extra weergaven per maand! Ontdek ook het gemak van DisplayShare adverteren in Beuningen. 

Is jouw bedrijf al lokaal zichtbaar in Beuningen?

Waarom DisplayShare adverteren in Beuningen?

Omdat DisplayShare een perfecte toevoeging is op je marketingmix en ook nog eens goedkoper dan dat je gewend bent! 

Breng jouw bedrijf onder de aandacht in Beuningen, tot wel 300.000 vertoningen per maand! Hoeveel potentiële klanten zijn dat wel niet?!

Laagdrempelig

Lage prijzen en hierdoor ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld start-ups. DisplayShare maakt lokaal / regionaal adverteren leuk en betaalbaar!

Groot bereik

Mensen bereik je lokaal en regionaal met DisplayShare. Makkelijk, snel en effectief breng je jouw bedrijf onder de aandacht van een groot publiek!

Modern

Met de HD displays van DisplayShare, laat je mensen kennis maken met jouw bedrijf op een professionele manier. Digital is now, ga met de tijd mee! 

Bereik ook meer nieuwe klanten met jouw bedrijf!

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en ontdek wat DisplayShare voor jouw bedrijf kan betekenen!

Adverteren Beuningen Prijzen

Basic

5 schermen

 

 

35.00

 

p.m.

 
  • 5 schermen naar keuze
  • 75.000 vertoningen per maand
  • maandelijks opzegbaar
  • gratis basic design
business
 

100 schermen

 

Op aanvraag.

 


 
  • 20 schermen naar keuze
  • ------ vertoningen per maand
  • maandelijks opzegbaar
  • gratis TOP NOTCH design

Trots op je bedrijf?! Laat het zien met DisplayShare Beuningen! 

* Jouw advertentie wordt doorlopend weergegeven op minimaal 20 schermen, wanneer de plaats nog geen 20 schermen heeft, wordt dit aantal aangevuld met schermen uit de regio.

Marketingmix uitbreiden met DisplayShare.

Maak je met jouw bedrijf al reclame in Beuningse kranten, huis aan huisbladen of zelfs de lokale/regionale omroep? Versterk dan je marketingmix met behulp van DisplayShare, zodat jouw bedrijf er lokaal/regionaal nog beter uitspringt!

Vergroot je bereik met DisplayShare.

Natuurlijk heeft jouw bedrijf al een groot bereik en een naamsbekendheid waar je "U" tegen zegt. Maar toch kan het bereik altijd groter! En wel met zo'n 15.000 extra weergaven PER SCHERM PER MAAND

Gemakkelijk en goedkoop

DisplayShare adverteren in Beuningen

DisplayShare heeft meer dan 10 displays in Beuningen geplaatst waarop jouw bedrijf kan shinen! Hoe gaaf zou het zijn om jouw bedrijf terug te zien op alle DisplayShare displays in Beuningen? 

Begin vandaag nog met een DisplayShare adverteren in Beuningen.

Bob Siefkes DisplayShare

DisplayShare Beuningen.

DisplayShare is een bedrijf dat zich richt op een nieuwe en moderne vorm van adverteren. Wij hebben meer dan 200 digitale schermen geplaatst bij diverse toplocaties in Gelderland en zijn sinds kort ook actief in Beuningen! 

Adverteren wordt al sinds 1843 en heeft zichzelf dan ook al heel lang bewezen! Tegenwoordig zijn er steeds meer manieren waarop je jouw bedrijf onder de aandacht kunt brengen. Voor lokale ondernemers gaat het dan met name om adverteren in de krant, adverteren op de radio, folders en voor de moderne ondernemer ook online adverteren via bijvoorbeeld Google en Facebook.  Laten we natuurlijk ook mond-tot-mond reclame niet vergeten!

Je bedrijf onder de aandacht brengen en houden is belangrijk om zo een marktpositie op te bouwen en vóóral te behouden! Daarom moet je als ondernemer zijnde ook elke kans aangrijpen om je bedrijf onder de aandacht te brengen.

DisplayShare toevoegen aan je marketingmix: In Beuningen hebben bedrijven nu een extra kans om nóg bekender te worden en nóg beter gezien te worden en dat ook nog eens zeer voordelig!

adverteren beuningen fotostudio

Informatie aanvragen

Ben jij een ondernemer uit Beuningen en wil je meer te weten komen over DisplayShare en onze schermen in Beuningen


Wij informeren je graag over de mogelijkheden! Doe een informatieaanvraag en kom met ons in contact! 


(Geheel vrijblijvend natuurlijk!)

DisplayShare
Lutulistate 21
6716NP Ede
06-31538652

Alle schermen in Beuningen: Voor slechts €49.50 per maand!