Reclame maken in Beuningen

Wil jij jouw bedrijf nog beter in het oog laten springen in Beuningen? Met DisplayShare wordt jouw bedrijf tot wel 300.000x per maand vertoond aan lokaal publiek!

Sterke reclame maken in Beuningen? Dat doe je met DisplayShare!

Waarom DisplayShare reclame in Beuningen?

DisplayShare moet je zien als een sterke toevoeging op je marketingmix! Ben jij met jouw bedrijf serieus bezig met het bereik van jouw bedrijf?

Met DisplayShare krijgt jouw bedrijf er tot wel 300.000 extra vertoningen per maand bij! Hoeveel extra omzet zou dit extra kunnen opleveren?

Lage prijzen

Door onze lage tarieven, is reclame maken met DisplayShare laagdrempelig en dus ook zeer geschikt voor kleinere bedrijven en start-ups!

Lokaal bereik

Onze schermen zijn geplaatst op strategische locaties, waar gedurende de dag veel lokale bezoekers komen. Je bereikt mensen lokaal zonder moeite!

Reclame van nu

Ga mee met de tijd, digitaal adverteren en narrow casting zijn HOT en normaal nauwelijks toegankelijk voor lokale bedrijven. Bij DisplayShare dus wel!

Zien wij jouw bedrijf binnenkort op alle schermen in Beuningen?!

Vraag dan via onderstaand formulier informatie op en misschien doen wij je dan wel een interessante introductie-aanbieding! Natuurlijk is informatie opvragen gratis en vrijblijvend!

Promoot op de displays!

Start direct met het vergroten van je bereik. Begin met het presenteren van je bedrijf in je eigen regio of daarbuiten. Binnen 15 minuten je campagne op de displays!

Basic.
32
,00
p.m.
 • Kies 4 displays
 • Bereik 120.000 views
 • Maandelijks opzegbaar
Regio.
49
,50
p.m.
Meest gekozen
 • 20 lokale displays
 • Meerdere posters wisselen
 • Bereik 600.000 views
 • Maandelijks opzegbaar
Locatie.
24
,50
p.m.
 • 20 lokale displays
 • Gratis eigen scherm in je zaak
 • Veel voordelen

Je campagne wordt doorlopend op de displays vertoond. Niet te missen door de kijkende voorbijgangers. Per campagne en per display kun je tot zelfs 3 posters plaatsen zonder meerprijs.

Jouw bedrijf mag gezien worden! Realiseer het met DisplayShare Beuningen.

DisplayShare toevoegen aan jouw marketingmix.

DisplayShare kan de ontbrekende schakel zijn in jouw marketingmix. DisplayShare anticipeert namelijk op de kracht van herhaling en dat kan reclame maken in Beuningen naar een volledig nieuw niveau tillen!

Jouw bedrijf komt namelijk gemiddeld elke 3 minuten langs op alle schermen in Beuningen.

Tot wel 300.000 vertoningen per maand.

Net begonnen met je bedrijf, of al een tijdje bezig? Hoe dan ook, met DisplayShare reclame in Beuningen wordt jouw bedrijf tot wel 300.000x per maand weergegeven aan winkelend publiek in Beuningen.

Hoeveel potentiele klanten kun je op deze manier wel niet extra bereiken?

VOORDELIG EN EFFECTIEF!

Reclame maken met DisplayShare Beuningen

Op dit moment heeft DisplayShare schermen geplaatst op meer dan 10 toplocaties in Beuningen. Wij hebben nog ruimte beschikbaar om jouw reclame campagne op de schermen te tonen!

Komt jouw reclame binnenkort ook voorbij op alle schermen in Beuningen?

11 display locaties in Beuningen

 • Speijers Sports Main Stage Aalsterveld 70A Beuningen
 • Speijers Sports Fitness Zaal Aalsterveld Beuningen
 • De Tinnegieter Sporthal Beuningen
 • De Tinnegieter Sporthal bij zittafels Beuningen
 • MC Cift Cafetaria Julianaplein 172 Beuningen
 • Speijers Sports 3 gaat uit Aalsterveld Beuningen
 • All 4 Esthetics De Balmerd 12B Beuningen
 • Limburgia Beuningen Julianaplain 22A/B Beuningen
 • Sport Café De Vrijboom van Heemstraweg 66b Beuningen
 • De Leghe Polder binnen Schoolstraat 16 Beuningen
 • Patty's Nail Studio Julianaplein 16 Beuningen

20 schermen in de regio Beuningen: Voor slechts €49.50 per maand!

Je begint pas te betalen vanaf het moment dat het live staat!

Avatar DisplayShare

DisplayShare Beuningen

Marketeers verschillen nog weleens qua mening. Toch is er een punt waar elke marketeer het wereldwijd mee eens zal zijn en dat is dat reclame maken een bewezen manier is om een bedrijf te laten groeien. Natuurlijk is DisplayShare hier ook van op de hoogte, maar wij vonden het tijd om reclame een nieuw leven in te blazen!

De manier waarop je bij DisplayShare reclame kunt maken wordt vandaag de dag narrowcasting genoemd. Narrowcasting kom je tegenwoordig overal tegen en vaak gaat dit ongemerkt, dit is dan ook precies waarom het zo'n krachtig middel is!

Nou wordt er vaak gedacht dat dit heel duur moet zijn, simpelweg doordat "toch alleen multinationals dit kunnen?". Jarenlang was dit dan ook het geval, maar vandaag de dag is het voor elk bedrijf mogelijk, van start-up tot bedrijven die al jarenlang bestaan!

DisplayShare legt de drempel naar narrowcasting heel laag en geeft het ook nog eens een lokaal tintje. Daar zijn we natuurlijk trots op en daarom dagen wij je graag uit om het een keer te proberen in Beuningen!

Wil jij dus je bedrijf onder de aandacht brengen in Beuningen? Dan is dit je kans! Laat jouw bedrijf ook tot 300.000 keer per maand shinen in Beuningen!

Meer informatie...

Wil jij jouw bedrijf onder de aandacht brengen met no-nonsense reclame Beuningen?

Wij leggen je graag meer uit over DisplayShare en over hoe onze schermen jouw bedrijf onder de aandacht kunnen brengen in Beuningen!

(Uiteraard gratis!)

- VOORDEEL -

20 schermen in de regio Beuningen: Voor slechts €49.50 per maand!

Geen verplichtingen en maandelijks opzegbaar!