Alle schermen in Dordrecht: Voor slechts €49.50 per maand!

DisplayShare

Adverteren in Dordrecht

Wil je jouw bereik vergroten in Dordrecht? Plaats dan een advertentie op alle DisplayShare schermen in Dordrecht. Bereik tot wel 300.000 extra vertoningen met adverteren in Dordrecht.

Wordt jouw bedrijf al gezien in Dordrecht?

Wat is de meerwaarde van DisplayShare adverteren in Dordrecht?

Met DisplayShare kun je op een laagdrempelige en effectieve manier meer lokale potentiële klanten bereiken. DisplayShare speelt in op de kracht van herhaling, waardoor adverteren goedkoop en effectief wordt!

Wat zouden 300.000 vertoningen per maand jouw bedrijf kunnen opleveren?

Goedkoop

DisplayShare vraagt niet het onderste uit de kan en wil adverteren ook haalbaar en betaalbaar houden voor ZZP’ers en MKB’ers.

Lokaal publiek

Op alle locaties waar je onze schermen vindt, komt elke dag veel lokaal publiek! Hierdoor kunnen bedrijven doelgericht lokaal adverteren.

Reclame van nu!

Jouw bedrijf gaat met de tijd mee, maar gaat het ook mee met de reclamemogelijkheden van vandaag? Met DisplayShare wél!

Bereik nieuwe klanten met adverteren in Dordrecht.

Wil je weten hoe? Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan sturen wij je gratis informatie over DisplayShare!

Adverteren Dordrecht Prijzen

Start direct met het vergroten van je bereik. Begin met het presenteren van je bedrijf in je eigen regio of daarbuiten. Binnen 15 minuten je
campagne op de displays!!

Basic.

4 schermen
32
00
Maandelijks
  • Kies 4 displays
  • Bereik 120.000 views

Regio.

20 schermen
160
99
00
Maandelijks
  • 20 lokale displays
  • 1, 2 of 3 afbeeldingen
  • Bereik 600.000 views
Meest gekozen

Business.

Alle 200 schermen
395
00
Maandelijks
  • Alle 200 displays
  • Gratis designs
Je campagne wordt doorlopend op de displays vertoond. Niet te missen door de kijkende voorbijgangers. Per campagne en per display kun je tot zelfs 3 posters plaatsen zonder meerprijs. Voor de meeste displays is het standaardtarief 8,- euro per maand. Sommige displays kunnen een hogere waarde hebben waarmee de pakketprijs gecorrigeerd wordt.

Kan jouw bedrijf wel wat extra bereik gebruiken? Begin met DisplayShare adverteren in Dordrecht!

* Jouw advertentie wordt doorlopend weergegeven op minimaal 20 schermen, wanneer de plaats nog geen 20 schermen heeft, wordt dit aantal aangevuld met schermen uit de regio.

Voeg DisplayShare toe aan jouw advertentiekanalen.

Hoe breng je op dit moment je bedrijf onder de aandacht in Dordrecht? Gebruik je op dit moment kranten, folders, online advertenties of andere methoden? Voeg DisplayShare toe aan de mix en bereik gegarandeerd winkelend publiek met jouw aanbiedingen/diensten.

Tot 300.000 extra vertoningen per maand.

Met onze schermen, wordt jouw bedrijf minimaal elke 3 minuten onder de aandacht gebracht tijdens openingstijden. Hiermee speel je met jouw bedrijf in op de kracht van herhaling. Herhaling is een van de sterkste manieren om bedrijven onder de aandacht te brengen en vergelijkbaar met bijvoorbeeld tv commercials.
haalbaar en schaalbaar

DisplayShare adverteren in Dordrecht

Op dit moment zijn er meer dan 10 DisplayShare locaties in Dordrecht. Hier komen er in de toekomst nog veel meer bij! Toch kan jouw bedrijf op dit moment al op alle schermen shinen!

Start vandaag nog met DisplayShare adverteren Dordrecht!

DisplayShare Lokale Media Schermen

DisplayShare Dordrecht.

Reclame maken met DisplayShare in Dordrecht is een feestje! Op dit moment zijn er meer dan 10 schermen geplaatst op verschillende locaties in Dordrecht. Jouw bedrijf kan al snel op deze schermen pronken!

Het maken van reclame is een populaire manier om een bedrijf onder de aandacht te brengen. Daarnaast is het ook al jaren bekend dat het maken van reclame bedrijven naar een nieuw level kan tillen!

Elk bedrijf maakt reclame op een andere manier, om lokaal potentiële klanten te bereiken, wordt er vooral reclame gemaakt in kranten en in sommige gevallen ook de lokale omroep. Hoe je ook op dit moment met je bedrijf potentiële klanten bereikt, DisplayShare kan jouw reclamecampagne nog sterker en succesvoller maken!

DisplayShare valt onder narrowcasting en speelt in op de psychologische kracht van herhaling. Doordat jouw bedrijf continue blijft langskomen in bijvoorbeeld een krant en op de schermen van DisplayShare, zal het blijven hangen bij potentiële klanten. Een krant kan nog in de krantenbak belanden, onze schermen niet!

Versterk jouw marketingmix in Dordrecht: Zie jij het wel zitten om jouw marketingactiviteiten een boost te geven met DisplayShare? Tijdelijk kan dit heel voordelig in Dordrecht!

Informatie aanvragen

Ben jij een Dordtse ondernemer en wil jij jouw bedrijf op alle schermen in Dordrecht laten pronken?!

Vul dan het formulier even in, zodat wij je gratis wat informatie kunnen toesturen!

(Geheel vrijblijvend natuurlijk!)

Contact gegevens

DisplayShare
Lutulistate 21
6716 NP Ede
Tel 0318 711032
info@displayshare.nl

DisplayShare informatie aanvraag