Alle schermen in Gorinchem: Voor slechts €49.50 per maand!

DisplayShare

Adverteren in Gorinchem

Vergroot jij ook je bereik in Gorinchem? Met DisplayShare adverteren Gorinchem gaat jouw bedrijf mee met de tijd en bereik je ook nog eens een groot publiek, gewoon in Gorinchem!Wil je weten hoe? Ontdek het op deze pagina!

Waarom wil je als bedrijf zijnde DisplayShare adverteren in Gorinchem

Waarom wil je als bedrijf zijnde DisplayShare adverteren in Gorinchem?

Heb je al eens reclames gezien op digitale billboards? Vast wel! Om maar even een voorbeeld te noemen, grote billboards langs de snelweg. 

Bij DisplayShare kun jij jouw bedrijf op op schermen zetten! Maar dan op toplocaties, binnen en in Gorinchem!

Lage prijs

Adverteren op deze manier is lang niet altijd haalbaar voor lokale ondernemers. Bij DisplayShare wel! Met geschikte laagdrempelige tarieven voor ZZP’ers en MKB’ers.

Lokaal

Wij behouden graag het lokale tintje en hebben dan ook de voorkeur naar lokale bedrijven die op onze displays komen adverteren in Gorinchem. Misschien wel jouw bedrijf?!

Reclame in HD

Bij het plaatsen van schermen, houden wij rekening met de grootte van een locatie en hier passen wij het scherm-formaat op aan. Met DisplayShare wordt jouw reclame gezien!

Meer omzet door DisplayShare adverteren in Gorinchem.

Ontdekken hoe? Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan sturen wij je gratis informatie over DisplayShare!

Adverteren Gorinchem Prijzen

Start direct met het vergroten van je bereik. Begin met het presenteren van je bedrijf in je eigen regio of daarbuiten. Binnen 15 minuten je
campagne op de displays!!

Basic.

4 schermen
32
00
Maandelijks
  • Kies 4 displays
  • Bereik 120.000 views

Regio.

20 schermen
160
99
00
Maandelijks
  • 20 lokale displays
  • 1, 2 of 3 afbeeldingen
  • Bereik 600.000 views
Meest gekozen

Business.

Alle 200 schermen
395
00
Maandelijks
  • Alle 200 displays
  • Gratis designs
Je campagne wordt doorlopend op de displays vertoond. Niet te missen door de kijkende voorbijgangers. Per campagne en per display kun je tot zelfs 3 posters plaatsen zonder meerprijs. Voor de meeste displays is het standaardtarief 8,- euro per maand. Sommige displays kunnen een hogere waarde hebben waarmee de pakketprijs gecorrigeerd wordt.

Heeft jouw bedrijf meer klanten nodig? Bereik nieuwe klanten in Gorinchem!

* Jouw advertentie wordt doorlopend weergegeven op minimaal 20 schermen, wanneer de plaats nog geen 20 schermen heeft, wordt dit aantal aangevuld met schermen uit de regio.

Past DisplayShare binnen jouw marketingmix?

Maakt jouw bedrijf op dit moment al gebruik van advertentiekanalen? Er zijn tegenwoordig heel veel manieren waarop je reclame kunt maken in Gorinchem. Maar wist jij al dat elke manier van adverteren, de andere manier weer versterkt? Bereik dus extra klanten en naamsbekendheid met DisplayShare.

Een groot aantal extra vertoningen per maand.

Elke 3 minuten is jouw advertentie op één van de schermen in Gorinchem te zien, of misschien wel op allemaal!  Hiermee speel je handig in op de kracht van herhaling (bekend van tv-commercials). De kracht van herhaling wordt vaak door bedrijven gebruikt om naamsbekendheid te creëren. Bereik nieuwe klanten met jouw advertentie!
No-nonsense

DisplayShare adverteren in Gorinchem

Er zijn op dit moment meer dan 10 locaties in Gorinchem, waar je een DisplayShare scherm kunt vinden. In de toekomst zullen dit er alleen maar meer gaan worden, terwijl het aantal slots beperkt blijft! Zo bereiken bedrijven gezamenlijk meer publiek!

 

Begin vandaag nog met DisplayShare adverteren Gorinchem!
DisplayShare Lokale Media Schermen

DisplayShare Gorinchem.

Reclame maken met DisplayShare in Gorinchem is een feestje! Op dit moment zijn er meer dan 10 schermen geplaatst op verschillende locaties in Gorinchem. Jouw bedrijf kan al snel op deze schermen pronken!

Het maken van reclame is een populaire manier om een bedrijf onder de aandacht te brengen. Daarnaast is het ook al jaren bekend dat het maken van reclame bedrijven naar een nieuw level kan tillen!

Elk bedrijf maakt reclame op een andere manier, om lokaal potentiële klanten te bereiken, wordt er vooral reclame gemaakt in kranten en in sommige gevallen ook de lokale omroep. Hoe je ook op dit moment met je bedrijf potentiële klanten bereikt, DisplayShare kan jouw reclamecampagne nog sterker en succesvoller maken!

DisplayShare valt onder narrowcasting en speelt in op de psychologische kracht van herhaling. Doordat jouw bedrijf continue blijft langskomen in bijvoorbeeld een krant en op de schermen van DisplayShare, zal het blijven hangen bij potentiële klanten. Een krant kan nog in de krantenbak belanden, onze schermen niet!

Versterk jouw marketingmix in Gorinchem: Zie jij het wel zitten om jouw marketingactiviteiten een boost te geven met DisplayShare? Tijdelijk kan dit heel voordelig in Gorinchem!

Promoot op DisplayShare schermen in Gorinchem

Informatie aanvragen

Ben jij een ondernemer en wil jij jouw bedrijf op alle schermen in Gorinchem laten schitteren?!

Vul dan het formulier even in, zodat wij je gratis wat informatie kunnen toesturen!

(Geheel vrijblijvend natuurlijk!)

Contact gegevens

DisplayShare
Lutulistate 21
6716 NP Ede
Tel 0318 711032
info@displayshare.nl

DisplayShare informatie aanvraag