Wil je ook meer aandacht in je zaak?

Met een DisplayShare scherm bied je ondernemingen en organisaties in jouw bedrijfsnetwerk een gratis plek op jouw scherm aan!

DisplayShare scherm cadeau

We hebben jouw succesformule gevonden!

Met 180+ locatiehouders horen we vaak "Mag een ondernemer die ik ken ook op mijn scherm staan?".

En in plaats van dit te gedogen maken we er juist een nieuwe formule van! Speciaal voor jou als (nieuwe) locatiehouder van een DisplayShare scherm. Je kunt dus alle ondernemers uit je netwerk een gratis plek op je scherm aanbieden!

Waarom gratis? Niks is voor ondernemers zo belangrijk als je netwerk om je heen. Laten we het dan leuk maken om je netwerk erbij te betrekken. Geen drempel meer en gratis bekendheid voor wie jij op je scherm wilt.

Kortom jouw netwerk op jouw scherm!

LET OP: je verdient flink advertentietegoed met je scherm, lees hiervoor het hele bericht.

Basistarief: Mediabox
jaarlijks
27
,00
Wat krijg je?
 • Gratis 3 campagnes (9 advertenties) op je eigen scherm
 • 30% op je scherm uitgekeerd in advertentietegoed
 • Eenmalig 2000 euro advertentietegoed!
 • Bedrijven die jij kent mogen gratis op jouw scherm *
 • Gebruik van het displayshare.nl dashboard
 • Mediabox met meegeleverde netwerkkabel
 • Designs tegen gereduceerd tarief 15.-
 • Extra adverteren tegen zeer scherpe tarieven.
Optioneel: Scherm
eenmalig
267
,00
 • Compleet voorgemonteerd 40" verticaal scherm
 • Zeer eenvoudig zelf te monteren met 2 schroeven.
 • Wij leveren remote ondersteuning.
 • Eventueel een monteur ter plekke 225,-
Je kunt ook je eigen (TV) scherm verticaal ophangen. Bel gerust om te overleggen hoe dit gaat. We helpen je persoonlijk!

" Een klant van me is ook ondernemer en ik heb haar direct een plek op mijn scherm aangeboden. Door haar heb ik nu weer nieuwe klanten erbij gekregen.
Echt super zo'n scherm!! "

-- Anita eigenaresse Beauty Salon --

Wat krijg je met een scherm in je zaak?

 • Zelf op eigen scherm presenteren met 3 campagnes ieder 3 afbeeldingen. Want in een campagne kunnen altijd tot 3 afbeeldingen die elkaar afwisselen.
 • Over de campagnes die op jouw scherm draaien door andere ondernemers krijg je 30% uitgekeerd in advertentietegoed. Samen met de 2000 start tegoed kun je als je locatie een beetje populair is al heel lang op 10-20 andere locale schermen blijven presenteren.
 • Designs kunnen door DisplayShare geleverd worden. Onze designer voorziet je graag van maandelijkse designs/updates tegen een aantrekkelijke tarief van 15,- euro.
 • * Ondernemers die jij kent mogen gratis op jouw scherm! Het maakt daarbij niet eens uit of ze binnen je netwerk bekend zijn en je bepaalt daarmee zelf wie je een gratis plek op jouw scherm geeft. Er zijn wel twee voorwaardes: Zo'n ondernemer krijgt een eigen account en mag niet al op een ander scherm een gratis plek hebben. Verder dient de presentatie na maximaal 3 maanden vernieuwd te worden. Dit zijn dus heel vriendelijke voorwaardes en zo nu en dan wordt er een update gegeven van bijvoorbeeld nieuwe schermen of andere leuke acties. Als de ondernemer zelf niet voor het design kan zorgen kunnen wij daarin voorzien voor slechts 15 euro. Dus ook daar geen rare dingen :-)

Wat gaat het scherm je opleveren?

 • Bekendheid door de kracht van herhaling! Marketeers noemen het vaak 'branding'.
 • Mond-tot-mond reclame. Wie kent het niet dat je bij de kapper zit en alles aan bod komt. Zo ook het scherm.
 • Bied bekende en nog onbekende ondernemers een plek op je scherm aan. De succesformule zit hem erin dat je deze waardering terug zult krijgen. En de ondernemer zal rond vertellen dat hij/zij bij jou op het scherm staat :-)
 • Impuls aankopen door klanten wanneer ze informatie zien over je nieuwe producten of diensten. Denk hierbij ook aan kassakoopjes.
 • Heb je wel eens evenementen? De schermen synchronizeren elke 10 minuten dus je aankondiging is direct zichtbaar.

" Voor mij is het makkelijk om de afbeeldingen op mijn scherm te plaatsen. In mijn eigen inlog bij displayshare.nl kan ik zelf kiezen op welke schermen ik mijn presentaties vertoon."

-- Andre eigenaar kapsalon --

Waarom kiezen lokale ondernemers voor DisplayShare schermen?

Met DisplayShare vergroot je jouw lokale bekendheid. Oorspronkelijk is het begonnen bij een lokaal winkelcentrum die onderling schermen wilden om het publiek zo langer in het centrum te houden. Ze zien dan op het scherm bij de visboer dat er verderop een aanbieding is voor een lekkere vlaai. Dit groeide al snel uit waarna ook de lokale rijschool, schilder en makelaar zich op de schermen bekend wilden maken.

De meest voorkomende redenen, waarom lokale bedrijven voor DisplayShare schermen kiezen:

 • Het vergroten van je bereik
 • Het vinden van nieuwe klanten
 • Om nieuws en informatie te tonen
 • Om evenementen te promoten
 • Of gewoon voor de kick om je eigen bedrijf op alle schermen binnen je plaats langs te zien komen
Je kunt DisplayShare ook heel goed mee nemen in je marketingmix en combineren als je al andere marketing kanalen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een marketingmix die bestaat uit lokale kranten, flyers en meer en voeg hier DisplayShare aan toe ter ondersteuning.

Hoe werkt het, wat kost het en de cijfertjes

DisplayShare speelt in op de kracht van herhaling. Dit wil zeggen dat jouw advertentie gemiddeld binnen 3 minuten wordt herhaald met een weergave van 6 seconden. Bij een drukbezochte sportschool, ziet het er dan als volgt uit: elke 3 minuten een weergave, gedurende 10 uur per dag, zorgt voor zo’n 15.000 weergaven per maand! En dat is nog maar de weergave op 1 scherm!

Het design op onze schermen is een HD-image van 1920x960 en voor verticale schermen 1080x1728. Het formaat is JPG met RGB-kleuren en een bestandsgrootte van maximaal 500kb.

Het starttarief voor vrijwel alle schermen komt neer op €8 per scherm per maand, maar met staffelprijzen kan dit al snel goedkoper! Kies je bijvoorbeeld 7 schermen, dan geldt de prijs van een 5 schermen bundel die elders op deze pagina staan.

Aan de slag met DisplayShare...

Zelf doen of doen wij het voor je? Het maakt ons niet uit. En vergeet niet dat je gaandeweg je campagne altijd kunt aanpassen. DisplayShare is dan ook ideaal om direct mee te starten en gaandeweg aan te passen. Je bent hierin altijd flexibel.

Registreren: je kunt je bij DisplayShare vrijblijvend registreren, een ontwerp uploaden en kiezen op welke schermen dit ontwerp moet worden weergegeven. Vervolgens zullen wij een controle uitvoeren en kan je campagne al binnen 20 minuten live staan! Kom je er met het ontwerp niet uit? Wij kunnen in de meeste gevallen het eerste ontwerp gratis voor jou verzorgen!

De eerste betaling: de eerste betaling volgt via IDEAL. Dit kan via een online order, of een betaallink bij de eerste factuur. De daaropvolgende betalingen gaan via een maandelijkse automatische incasso. Je zit verder nergens aan vast en kunt onze dienst maandelijks stopzetten!

Begin je halverwege de maand? Dan wordt hier rekening mee gehouden en zal dit met de eerstvolgende betaling worden verrekend. Zo betaal je nooit teveel, hoef je niet te wachten tot het einde van de maand en je betaalt uitsluitend voor de dagen dat je campagne live is gezet. Hetzelfde geldt wanneer je wisselt van locaties of bijvoorbeeld meer locaties inzet. Je echte verbruik wordt dan per dag berekend en verrekend met de eerstvolgende maandelijkse betaling.