DisplayShare

Je eigen scherm

Welkom bij de revolutie in lokale marketing!

Heb je een bruisende zaak met regelmatig bezoek? Dan is DisplayShare de ideale partner om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Beeld je in: een strak (TV) scherm, verticaal gemonteerd op strategische plekken waar wachtende klanten even tot rust komen. Geen gedoe met omdraaien; jouw boodschap is direct in hun zicht!

Bestel vandaag nog jouw DisplayShare mediabox en ontdek de kracht van directe, opvallende promoties op je eigen scherm én op 3 andere schermen in de omgeving. Met ons intuïtieve dashboard heb je de touwtjes volledig in handen. Zoals eerder genoemd, jij bepaalt wie er op jouw scherm schittert.

Dit alles, voor slechts 35 euro per jaar. Verhoog de zichtbaarheid van jouw zaak en maak indruk op je klanten met DisplayShare!”

Breng jouw netwerk tot leven op je eigen scherm!

Geef alle ondernemers in jouw netwerk een exclusieve plek op het scherm in jouw zaak. Je mag deze plekken gratis weggeven! Waarom gratis? Je wilt als ondernemer zelf de vrijheid hebben om vriend-ondernemers op je scherm te plaatsen! Want laten we eerlijk zijn, er is niets zo waardevol voor ondernemers als een bloeiend netwerk om zich heen. Wie weet, zijn het wel je loyale klanten of toegewijde sponsors! Kortom, jouw netwerk verdient een plek op jouw scherm, en DisplayShare fasciliteert dit!

Mediabox

zonder het scherm
35
00
per jaar
  • Mediabox in bruikleen om je scherm aan te sluiten
  • Op je eigen scherm kun je gratis plekken weggeven.
  • Remote support om je scherm verticaal op te hangen
  • Beheer je promoties via het online dashboard
  • Gratis op 3 andere schermen promoten

Ontdek DisplayShare!

Met DisplayShare helpen we ondernemers aan meer bereik zodat ze meer klanten krijgen of nieuw personeel kunnen werven. We hebben geen kleine lettertjes en je zit nergens aan vast. Het belangrijkste is dat het jouw scherm is waar je zelf ook graag naar kijkt!
Suncare Ede

SunCare Zonnestudio

Anke
“ Ik heb al jaren een display in mijn zonnestudio hangen en ben heel enthousiast over het DisplayShare concept. Regelmatig vertel ik het andere ondernemers die dan ook weer binnen no-time met een eigen display meedoen. Mijn zonnebank acties komen dan ook daar op het display! Happy 😊 “
Gilsing Herenmode Didam

Gilsing Herenmode

Frank
“ Wij zijn heel blij met het scherm en de mogelijkheden om hiermee onder andere de koopzondag en de sales kortingen onder de aandacht te brengen. Tevens krijgen we 50% extra korting op het lokaal adverteren op alle displays in Didam. “
Speijers Sports

Speijers Sports

Remo
“ Ik was eigenlijk van plan zelf schermen op te hangen maar toen kwam ik dit DisplayShare concept tegen waarmee ik alles in één keer geregeld had. We publiceren bijna wekelijks nieuwe events en acties en zien de displays als een krachtig marketing tool. “

Aanvraag mediabox eigen scherm

Je eigen scherm aansluiten op het DisplayShare platform.

1. Begin met de aanvraag via het formulier
2. We mailen je ons stappenplan
3. Ontvang de mediabox

Contact gegevens

DisplayShare
Lutulistate 21
6716 NP Ede
Tel 0318 711032
info@displayshare.nl

DisplayShare Mediabox aanvraag

Vul het formulier in om de mediabox aan te vragen en binnenkort je eigen scherm aan te sluiten.

Heb je nog vragen dan is daar zeker nog mogelijkheid voor na het invullen.