Veelgestelde vragen.

Het DisplayShare concept zonder verrassingen!

Hoe snel is mijn presentatie zichtbaar op een scherm?

Ongeveer elk kwartier controleren de schermen of er nieuwe presentatie klaar staan. Dus als je een presentatie live zet op één of meerdere schermen dan zal deze in zo'n 15 minuten op de gekozen schermen zichtbaar zijn.

Hoe groot zijn de schermen?

De schermen zijn minimaal 32" groot wat neerkomt op een diagonaal van 80cm. Grotere ruimtes hebben over het algemeen ook grotere schermen.

Hoe gaat de betaling?

Aan het begin van de maand betaal je vooruit voor het gekozen pakket of voor het aantal geselecteerde schermen. En over de afgesloten maand wordt het exacte verbruik berekend en als dit afwijkt met het pakket en met wat je de voorgaande maand vooruit hebt betaald dan wordt dit verrekend. De daadwerkelijke betaling wordt aan het begin van de maand per automatische incasso uitgevoerd. Bijvoorbeeld je hebt een pakket van 65 euro per maand. Deze wordt aan het begin van de maand gefactureerd en geincasseerd. Stel dat je nu de laatste week van de maand je campagne op nog 2 extra schermen aanzet dan zal de eerst volgende factuur deze 2 schermen voor 1 week worden toegevoegd.