/join

Eigen Media Scherm?

DisplayShare heeft jouw successformule gevonden! Zo'n 180+ locaties gingen je al voor. Lees verder en overtuig jezelf van dit vriendelijke concept zonder kleine lettertjes.

Kapsalon met DisplayShare scherm

Jouw netwerk op jouw scherm!

Geef alle ondernemers uit je netwerk een gratis plek op het scherm in jouw zaak. Waarom gratis? Niks is voor ondernemers zo belangrijk als je netwerk om je heen. Misschien zijn het wel je klanten of sponsors! DisplayShare maakt je enthousiast om je netwerk erbij te betrekken. Geen drempel meer en gratis bekendheid voor wie jij op je scherm wilt. Kortom jouw netwerk op jouw scherm!

Goedkoop zo'n scherm?

Gratis bestaat niet. We houden de tarieven zeer laag. En als schermhouder krijg je veel credits cadeau!

  • De jaarlijkse bijdrage is 27,- euro exclusief BTW. Hier zit de mediabox ook bij in maar nog niet het scherm zelf. Je krijgt credits om doorlopend op 3 andere schermen naar keuze te promoten.
  • Uiteraard heb je ook het scherm zelf nodig. Een kant-en-klaar 40" verticaal scherm komt op eenmalig 267,- euro. Of heb je zelf een scherm?
Het eerste jaar komt samen op 294,- euro. Blijft een hele uitgave die we willen belonen met credits waarmee je het volle jaar op maarliefst 20 lokale schermen naar keuze promoot. Dat komt neer op 24.50 euro per maand.
Voor 24.50 op maandbasis promoot je op 20 schermen en krijg je gratis een eigen scherm!
Je ziet het, we waarderen echt dat je meedoet met een scherm in je zaak!

Onze klanten aan het woord

SunCare Zonnestudio -- Anke

“ Ik heb al jaren een display in mijn zonnestudio hangen en ben heel enthousiast over het DisplayShare concept. Regelmatig vertel ik het andere ondernemers die dan ook weer binnen no-time met een eigen display meedoen. Mijn zonnebank acties komen dan ook daar op het display! Happy 😊 “

Gilsing Herenmode -- Frank

“ Wij zijn heel blij met het scherm en de mogelijkheden om hiermee onder andere de koopzondag en de sales kortingen onder de aandacht te brengen. Tevens krijgen we 50% extra korting op het lokaal adverteren op alle displays in Didam. “

Speijers Sports -- Remo

“ Ik was eigenlijk van plan zelf schermen op te hangen maar toen kwam ik dit DisplayShare concept tegen waarmee ik alles in ÊÊn keer geregeld had. We publiceren bijna wekelijks nieuwe events en acties en zien de displays als een krachtig marketing tool. “

Ontdek DisplayShare!

Met DisplayShare helpen we ondernemers aan meer bereik zodat ze meer klanten krijgen of nieuw personeel kunnen werven.
We hebben geen kleine lettertjes en je zit nergens aan vast. Het belangrijkste is dat het jouw scherm is waar je zelf ook graag naar kijkt!